Jump to content
Mackengine

trans gets hung up between lo and high

Recommended Posts

We have an 07 CTP713B with an eaton transmission. when it gets cold outside it gets stuck between lo and high. Have replaced slave valve and regulator and still the same. Have 3 other trucks that are the same with no problems. any help would be appreciated thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

What gear oil are you running in it? Check with Eaton and see what that trans needs, running anything else may cause problems like that.

Edited by JoeH

Share this post


Link to post
Share on other sites

Its time to pull rear box and check for broken synchronizer pins

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

When parking the truck

park it up

in Low and in gear

cya

Share this post


Link to post
Share on other sites
9 hours ago, theakerstwo said:

Its time to pull rear box and check for broken synchronizer pins

^^^^^^^^^This^^^^^^^^

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...