Jump to content

R Model 320 Coolpower - hard to drive - pulsing R612RST


Recommended Posts

Hi all,

If you could please check out the link to my YouTube clip. http://www.youtube.com/watch?v=O6tLOXM4DBA

Does it sound like it is running OK. Seems to pulse on idle (sometimes it is fine though) and really pulses when you just touch the accelerator as you can hear in the YouTube clip. You really need to put your foot down but when you change to the next gear it does the same until you really put your foot down.

May be just how the truck is...our 350 R688RST is completely different.

Any advice would be much appreciated!

Thanks Steve

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

mate had the same thing on my 320 coolpower and it needed the heads done up then it idled perfect but I think this was the exception rather than the norm a compression test will soon tell the difference the normal cause is the governer is warn out I had changed my injector pump but it made no change then I had to start looking further hope this is of some help

seeya

Paul

does it start fine ???

Edited by mrsmackpaul
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...