Jump to content

Dash guages go on and off intermitantly 2005 CH600


Recommended Posts

Have a 2005 CH600 and the gauges in the dash cluster will go off but instantly come back on. When they come back on the seat belt light will come on and the chime will sound. The engine never shuts down when this happens. I want to think it is a ground problem but am not sure where the dash ground is or where to start the troubleshooting process. Anyone have any ideas? TIA...........3pete

Link to comment
Share on other sites

Several years ago Mack had a service bulletin about this issue.  It told how to run another ground wire to correct this situation.  If this did not work then the gauge cluster needed replaced.

  • Like 2

Denny

330-550-6020

A "Mack Pack" Charter Member

Link to comment
Share on other sites

on mine it was the wire going into the plug that plugged into the panel. i unpinned it and re-soldered the ground wire into the pin, then put the pin back into the plug. solved the problem, and that was almost 2 years ago.

when you are up to your armpits in alligators,

it is hard to remember you only came in to drain the swamp..

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...