Jump to content

dgk1

Puppy Poster
  • Content Count

    18
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About dgk1

  • Rank
    Gear Jammer

Profile Information

  • Location
    va
  • Interests
    racing, hunting

Previous Fields

  • Make
    mack
  • Model
    cxu613
  • Year
    2009
  • Other Trucks
    94 ch613

Recent Profile Visitors

993 profile views
  1. 2001 mack cx613. Had code 6-4 and j1939 , truck shut off wouldn't start back. Replaced wiring harness and computer and still won't start. I'm at a lost. Computer says configuration unsuccessful. Edited.... now throwing a 9-2 code with the 6-4. Any help would be appreciated. Thanks
  2. Did you block off the egr valve and should it be blocked off on intake side as well?
  3. Akzo diesel, they're saying the water temp isn't affected by the tune since it's not throwing any codes.
  4. So how would I fix that, what has to changed in the tune? Thanks for the reply.
  5. I have a 2009 cxu with mp8. I just had egr and dpf deleted. My water temperature is running hotter than normally would. Any ideas as to why?
  6. Was there any power loss from the exhaust leak? I'm having same sound but losing power and boost when I hit any kind of hill that requires mashing the pedal.
  7. I have a 1988 Mid-Liner. I believe it is a CS300. It has the six cylinder Renault in it . Between the second and third cylinder it is leaking something I'm not sure if is coming from the valve covers or lower, I'd guess lower.It sounds like a air leak but it has a rhythm. It gets much quite as the truck warm up.There is some oil in the area. Anyone have an idea ? Thanks Tom

  8. I'm not sure. It only does it on interstate. I can run all day off the interstate and it's fine.
  9. I have a 2009 cxu 613. Problem I'm having is getting up to speed on interstate and maintaining it. The last couple gears, the truck just seems flat. Once up to speed if you come up on a hill you feel it stop pulling and boost pressure drops. Sometimes you can ease off the pedal and it picks back up. Any ideas on what to look at?
  10. I have 2009 cxu. I'm getting a code for #5 injector. Went to replace it and the part number they gave me is #85013149. The number on the one in the truck is 85003656. Is this and updated injector or just wrong altogether?
  11. I have a 2009 cxu and am not getting power to suspension dump switch as well as power divider and PTO switches. What would they be listed under on fuse panel?
  12. I have an 04 cx 613. It stopped building air pressure had to tow in, went to replace compressor and noticed the gear on shaft going into it just free wheels. Is this normal or do I have another problem?
  13. Same problem again. Does anyone have any other suggestions?
  14. Ended up being the plug on one of the wire harnesses.
  15. I checked and cleaned grounds battery terminals all computer connections and still no luck. Will turn over but wont start
×
×
  • Create New...