Jump to content

AC Compressor losing power


Recommended Posts

I have a 2013 CHU613 and I keep losing my voltage at my compressor making the ac stop working. If I turn off the truck and turn it back on the ac will start working again briefly. I’ve ohmed out the compressor, changed out both pressure switches, swapped expansion valves, ac is fully charged, swapped out relays, changed out the ac diagnosis module and checked all the flappers in the cab. Any other ideas of things I could check would be greatly appreciated. Thanks

Link to comment
Share on other sites

the last time i had this issue it was in the compressor clutch. is you clutch hidden and I think the plug has 3 wires in it,,???

Link to comment
Share on other sites

Is the evap core freezing up and shutting the system down? Do you see a good flow of water draining from the drain tray on to the ground when the A/C/ is on?

Link to comment
Share on other sites

I had another thought. did you put gauges on it and see the high side pressure?  if it spikes passed the High pressure setting, it will shut the compressor off too..

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...