Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
Nestor R.

Problems with Mack 2013 CHU613

Question

Speedometer is not working, rpm don’t go above 1400, engine brake don’t work I already changed the speed sensor but it didn’t get fixed .  Can someone help me?   I have a Mack 2013 chu 613

Share this post


Link to post
Share on other sites

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

engine has gone in to limp mode  will likely take a dealer diagnostic tool to find the cause . not much help 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Truck is already in the Mack dealership but they cannot figure out what the problem is.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
6 hours ago, Nestor R. said:

Truck is already in the Mack dealership but they cannot figure out what the problem is.

And that is a surprise to anyone? l'm driving a Volvo (NOT BY CHOICE) with an l-Drive. Clutch has been slipping for three months but the NH Mack dealership can not duplicate the problem they say.    .....Hippy

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...