Jump to content
  • 0

2004 mack cx613 vision


Playinghooky13
 Share

Question

Needing some help on this truck. 

First the truck started out as not starting while the engine was at operating temperature now it doesn't want to start when cold. A little starting fluid will start it hot or cold. After the first start it doesn't matter if it runs all day or 15 minutes it will not restart on its own without spray. Trucks runs normal after it starts. This is the al engine or whatever the right term is for it. There is fuel in the davco filter check valve is holding. Replaced the return fitting with the check in it on passenger side of engine. Fuel pump possibly? Just need some places too look for the problem. Thanks.

Edited by Playinghooky13
Move to engine section
Link to comment
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0

What is low side fuel pressure while cranking the engine? What happens if you pump the primer pump while trying to start the engine ? And lastly is it just a davco filter or does it have the davco plus another filter on the truck ? 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...