Jump to content
Sign in to follow this  
Yukonjazz

Auxiliary air system issue

Recommended Posts

My 1996 RD685S Mack has been idle for many months. Yesterday I started her up, built up air pressure to 120 psi, (both needles of the guage) but none of the auxiliary accessories would activate. (Cab leveler, air seat, and PTO) Is there a valve I should check and where is it located?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Possibly froze up with ice? Pour some methyl hydrate in your supply line from your compressor

Sent from my SM-G386W using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

It has been in the 50's here in the Northeast the last few days. I loosened line and tapped valve with a wrench in must have had corrosion or something in there causing it to stick. It's working again, thanks. Will add the methyl hydrate as a preventative.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...