Jump to content

Jomorisn

Puppy Poster
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

Location

  • Location
    USA

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Jomorisn's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Vmac3, Is the communication connector the green and yellow wires? And thank you for your reply. Thanks John
  2. I have a 2002 CH 600 with a 427 it has started with this problem of not starting or stalling when driving and sometimes starts right up and today it would not start for 45 mins and sometimes run for weeks with out an issue It shows codes 6 and 4 and the dash displays No Info it died today sat for about 45 mins fired and I was on my way . Could it be a bad ECM? overheating cooling and then starting back up when it cools down? I have posted this before and have cleaned all grounds and my isssue continues I don't think its a harness problem any and all help would be great thanks in advance Thanks Sick CH
  3. I have a 2002 CH 600 with a 427 it has started with this problem of not starting or stalling when driving and sometimes starts right up and today it would not start for 45 mins and sometimes run for weeks with out an issue It shows codes 6 and 4 and the dash displays No Info it died today sat for about 45 mins fired and I was on my way . Could it be a bad ECM? overheating cooling and then starting back up when it cools down? I have posted this before and have cleaned all grounds and my isssue continues I don't think its a harness problem any and all help would be great thanks in advance Thanks Sick CH
  4. I have a 2002 Mack CH 2002 427 it will run fine for weeks and then start stalling not starting until it sits for a while then start and stall lately will not stay running and I can't use the truck. it will show No Info on the dash and also throw 6-4 code I have cleaned all grounds that I could find. Can the VECM or the VECU cause these problems. Any and all help would great Thanks John
  5. I have cleaned most of the grounds and will cleanup the rest. Thanks for taking the time to answer my post. I really appreciate it I will let you know how I make out. Thanks again John
  6. I have a pair they on my Peterbilt now I will be changing to hub piloted and will message you when they are off in a month or so if you’re interested Thanks John
  7. My speedometer works fine until I turn on my head lights then it reads high if i shut the truck off and lights and start up it works fine. Thanks in advance john
  8. Does anyone know what the black junction block with 2 stud with wires attached next to the starter solenoid is called and what does it do Thanks in advance John
  9. What is the J1939 link and when do i find it Thanks in advance John
  10. My CH throws 6-4 code what is the J1939 link and where do I find this any and all help would be great Thanks john
  11. Brett, Is the 1939J a wire or harness?
  12. I have a 2002 CH600 E 7 427 with the stalling issue but sometimes won't start for 45 mins other than the stalling runs fine. it was codes 6 and 4 that flashed but now it won't show any code do they reset themselves? Any help would be great thanks in advance
  13. I have a 2002 CH 600 with a 427 it has started with this problem of not starting or stalling when driving and sometimes starts right up and today it would not start for 45 mins. It shows codes 6 and 4 it died today sat for about 45 mins fired and I was on my way . Could it be a bad ECM? overheating cooling and then stating back up when it cools down? I don't think its a harness problem any and all help would be great thanks in advance Thanks Sick CH
  14. I have a 2002 CH 600 with a 427 it has started with this problem of not starting or stalling when driving and sometimes starts right up and today it would not start for 45 mins. It shows codes 6 and 4 it died today sat for about 45 mins fired and I was on my way . Could it be a bad ECM? overheating cooling and then stating back up when it cools down? I don't think its a harness problem any and all help would be great thanks in advance Thanks Sick CH
  15. I have a 1999 RD690S just turned 418,000 miles with a 25 foot rack body with removable sides with a 5500 LBS capacity lift gate 44,000 rears 14,300 front E 7 300HP 6 speed trans and double frame excellant runs good get in go to work $18,000 or BO Call 603 231 1345 if you have any interest thanks John
×
×
  • Create New...