Jump to content

2000 ed e7 just stopped pulling


Recommended Posts

Turn in a driveway this morning and hit a bump truck just lost all power only idle to 900 code 6 4 had that happen before took batteries lose no more problems..today nothing still no power I took the gray triangle shape plug apart with the green yellow and black wire pull ecm fuse let truck sit no battery hooked up even took the plugs off the computer on the passenger side of motor nothing..just went out on job ..first day and 1 hr on new job..Smh  ..anybody got any ideas to try right here at Christmas is not a good time to be out of work..or even get run off the job..any help is appreciated thank you 

Link to post
Share on other sites

Check the grounds down under the starter big bolt 15 / 16  head also if its an RD check the vehicle  ECU plug  under the dash rh side for being greened out as it faces up and if the windshields leak it can cause similar  issues!

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...