Jump to content
3pete

Dash guages go on and off intermitantly 2005 CH600

Recommended Posts

Have a 2005 CH600 and the gauges in the dash cluster will go off but instantly come back on. When they come back on the seat belt light will come on and the chime will sound. The engine never shuts down when this happens. I want to think it is a ground problem but am not sure where the dash ground is or where to start the troubleshooting process. Anyone have any ideas? TIA...........3pete

Share this post


Link to post
Share on other sites

These dash panels  weren't the greatest  the dash panel printed circuits break over time! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

on mine it was the wire going into the plug that plugged into the panel. i unpinned it and re-soldered the ground wire into the pin, then put the pin back into the plug. solved the problem, and that was almost 2 years ago.

Share this post


Link to post
Share on other sites

5 or 6 years ago the wiring harness had corroded at the panel plug in. Snapped it apart squirted with PB Blaster.  plugged it back in and no more trouble.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...