Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'trans and engine'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • The Lobby
    • Introduction Forum
    • Truck Stories
  • General Discussions
    • Antique and Classic Mack Trucks General Discussion
    • Modern Mack Truck General Discussion
    • Mack Truck Q & A
  • Specific Topic Forums for Antique & Modern Trucks
    • Engine and Transmission
    • Driveline and Suspension
    • Air Systems and Brakes
    • Electrical, Electronics and Lighting
    • Exterior, Cab, Accessories and Detailing
    • Fire Apparatus
  • Odds and Ends
    • Odds and Ends
    • Trucking News
    • Other Truck Makes
    • Tractors and Equipment
  • Market Place
    • For Sale
    • Wanted to Buy
    • Feedback Forum
    • Transportation Board
    • Watt's Truck Center
    • Product Announcements & Group Buys
  • Shows and Events
    • Truck Shows and Events
  • Site Related
    • Site Related Topics
    • BMT Wiki Support Topics
    • Test Forum
  • Test Club's Post

Blogs

There are no results to display.

There are no results to display.

Categories

  • Antique & Classic Mack Truck Articles
    • Antique & Classic Mack Info
    • Antique Tutorials and How-To Articles
    • Antique Parts and Service Suppliers
  • Modern Mack Truck Articles
    • Modern Mack Truck Info
    • Modern Tutorial and How-To Articles
    • Modern Parts and Service Suppliers
  • Bulldog Magazine

Categories

  • Antique Mack Trucks 1900-1949
  • Classic Mack Trucks 1950-1989
  • Modern Mack Trucks 1990-Present
  • Other Makes

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Spam Protection


Make


Model


Year


Other Trucks

Found 1 result

  1. I recently installed a en401 in my b42, it has a 5-2 duplex. the engine went together with the transmission incredible well. it bolted together with no problem. however now there is no clutch pedal at all, you can push the clutch pedal and it does nothing, if you turn the engine over with the trans in gear the engine turns over freely and the truck does not move. I am stumped as the engine and the trans bolted together with no trouble and it appeared the splines slid together easily. I am thinking perhaps the spline on the 5-2 was smaller than the clutch disk and is now just spinning inside. are all the splines on these transmissions the same? is there something i may have missed? I hate to pull it apart again. any suggestions?
×
×
  • Create New...