Jump to content
Sign in to follow this  
  • entry
    1
  • comment
    1
  • views
    1,738

E7 454 isn't running right

Sign in to follow this  
richardsonpete

1,288 views

Have 1995 454 mack. Truck ran great! and pulled almost as good as my 550 cat. Overhauled it, with a new turbo,rebuilt pump, and big injectors. Got truck back does not run at all like it use to. Pulling the hill's about 10 mph slower . On top of that, The jakes don't work like they use to. Put 3 stage box on pump.. high stage 30% from illinois dyno. seems to do a little better of the line. then I hit the hill, and it still fall's on it's face. When I start into a pull start's out strong. Then about 9,10th gear half way through, gear feel's like it quit's pulling...and misses a little then pull's on . Pulling about 34,35 lbs of boost, but needle on gauge flutter's bad. And I have checked the obvious. Any ideas would be great. Thank's

Sign in to follow this  


1 Comment


Recommended Comments

could it be a fuel restriction?

when "bolt on mustang guys" add all the aftermarket stuff, the lines and pump/pickups can be problematic

maybe install a pressure/vacuum gauge on the supply side and see if you are pulling a vacuum.

be careful, remember, NO FUEL lines in the cab

good luck

  • Like 1

Share this comment


Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...